Hva er den strukturelle bearbeidbarheten til dyptrekkingsdeler?

- 2024-06-12-

Den strukturelle bearbeidbarheten tildyptegningsdelerer avgjørende for en jevn fremdrift av produksjonsprosessen og kvaliteten på sluttproduktet, noe som hovedsakelig gjenspeiles i følgende aspekter:

1. Strukturell formdesign: Den strukturelle utformingen av dyptegningsdelene skal følge prinsippene om enkelhet og symmetri, unngå skarpe endringer i utseende, optimere muligheten for engangstegning og sikre produktets stabilitet og estetikk.

2. Optimalisering av filetradius: Rimelig innstilling av filetradius hjelper ikke bare til jevn flyt av materialer, men reduserer også spenningskonsentrasjonen og forbedrer produktets levetid.

3. Dimensjonsnøyaktighetskontroll: Dimensjonsnøyaktigheten til dyptrekksdelene bør kontrolleres innenfor et passende område for å unngå prosesseringsvansker og nøyaktighetsproblemer forårsaket av overdimensjonering eller understørrelse.

4. Styring av veggtykkelsestoleranse: Veggtykkelsestoleransen tildyptegningsdelermå samsvare med tegneprosessen for å sikre at styrken og stivheten til delene oppfyller designkravene og samtidig redusere materialavfall.

5. Justering av sideveggskråningen: Forutsatt at monteringskravene oppfylles, vil riktig innstilling av stigningstallet til sideveggen til dyptrekkdelene hjelpe til med jevn montering og justering og forbedre produksjonseffektiviteten.

6. Avstand fra hullkant til sidevegg: Avstanden fra hullkant til sidevegg på dyptrekksdelen må oppfylle spesifikke krav for å sikre delens stabilitet og sikkerhet og unngå sikkerhetsfarer forårsaket av urimelig struktur.

7. Filetradius og dimensjonering: For dyptrekksdeler med trinn bør dimensjoneringen være nøyaktig og tydelig, med bunnen som referanse, og sørge for at filetradius mellom bunn og vegg, flens og vegg, og fire hjørner av den rektangulære delen oppfyller designkravene for å redusere behovet for påfølgende formingsprosesser.

8. Tydelig innvendige og utvendige mål: Ved prosjekteringdyptegningsdeler, bør de indre og ytre dimensjonene til produktet være tydelig merket for å unngå forvirring og sikre nøyaktighet og konsistens under produksjonsprosessen.

Disse strukturelle prosessbetraktningene er ment å sikre at dyptrekksdelene er enkle å bearbeide og montere under produksjonsprosessen, samtidig som kvaliteten, ytelsen og sikkerheten til sluttproduktet sikres.